Allakoitavaa

Etusivu

Kangasalan sd-kunnallisjärjestön sihteerillä Isto Kaarnella on allakka-asiaa:

Kangasalan Demareille
Tervehdys Toverit

Nämä tiedoksenne

Kangasalan Sos.dem. kunnallisjärjestö r.y:n edustajiston sääntömääräinen kevätkokous pidetään Suoraman Työväentalolla lauantaina 17.3.2018 kello 15 alkaen. Kokous alkaa SDP:n puoluesihteeri Antton Rönnholmin alustuksella. Kokouksessa käsitellään sääntöjen kevätkokouksen päätettäväksi määräämät asiat. Kokouksessa voi olla läsnä myös edustajistoon kuulumattomia Kangasalan Sos.dem. puolueosastojen jäseniä. Tervetuloa siis tapaamaan puoluesihteeriä ja keskustelemaan.

Kunnallisjärjestö järjestää keskiviikkona 18.4.2018 Suoraman Työväentalolla kello 18  alkavan, vuoden 1918 sisällissotaa käsittelevän tilaisuuden. Alustajina ovat ainakin fil.tri Tuomas Hoppu, professorit Aulis Aarnio ja Risto Sänkiaho, sekä kaikkien meidän hyvin tuntema Eero Järvenpää. Asiasta tiedotetaan myöhemmin lisää, mutta merkatkaa kalenteriin jo nyt.

Kommentoi