Puuromestari Annikki sai Annelilta solmion!

Etusivu

Nyt sitä sai.

 

Ja tässä hauduttamisen salaisuus: tällainen rautalankaidea vain kattilan ja lieden väliin, niin eipä kuulkaas palakaan pohjaan!

Kyllä kannatti lähteä joulupuurolle Suoraman työväentalolle. Heti oli vastassa Lehdon Risto, jolta sai ihka ilmaisen arpanumeron. Sen kanssa pöydissä sitten jännitettiinkin kunnes oli palkintojen vuoro heti puuron perään. Sattui niinkin, että Anneli Kiminki ojensi arpavoiton  Kangasalan ylivoimaisesti parhaalle ja kenties myös kokeneimmalle työväenpuuron hauduttajalle Annikki Vehkalalle. Aivan nappiin ei voitto kuitenkaan mennyt, sillä se oli solmio, jonka Annikki luovuttanee jollekin lähipiiristään.

Kävi sekin ilmi, mikä on tosi demarin joululahja: juuri valmistunut Pirkanmaan demarinaisten satavuotishistoriikki, ammattijälkeä historiankirjoittajalta. Kirjaa saa mm. Kangasalan demarinaisia vetävältä Hely Lehdolta, joka jakaa kirjaa edulliseen 25 euron hintaan.

Kiitos puuron ja kahvin keittäjille!

 

Tässä Annikki jo valitsee seuraavaa voittajaa.

 

Hely Lehto kertoi demarinaisten kuulumisista, joiden päällimmäisiä on tietenkin uusi historiikki satavuotiaasta demareiden naispiiristä Pirkanmaalla.

 

Tässä esitellään jouluista voittoa!

 

Kommentoi