Makkarat tuleen makaamaan

Etusivu

Ensimmäiset tulilla.

Vain makkarat jäivät tuleen makaamaan, kun Vahderpäässä grillattiin elokuun puolivälin torstaina, heitettiin tikkaa ja nautittiin saunasta, Längelmävedestä ja kahvittelusta. Eivätkä ne suomalaiskansalliset lempivihanneksetkaan kauan tulilla lepäilleet ennen kuin päätyivät parempiin suihin.

Kangasalan demarivaltuutetut pitivät ryhmäkokousta ja me muut laitoimme maailmaa paikoilleen rannassa. Sitten käytiinkin tuima tikkataisto, jonka sankareiksi osoittautuivat Kangasalan valtuuston puheenjohtaja Hanna Laine, vesipeto Kalle Lahti ja valtuutettu Jari Haaparanta.

Syksystä tulee Kangasalan politiikanteossa ainakin vilkas, niin monta monessa on taas edessä.

Ensimmäiset tikanheitossa: Kalle, Hanna ja Jari.

 

Längelmäveden vesipetojen mielestä oli lämmintä vettä.

Kesä ei vielä ole lopussa, näissä pöydissä todettiin.

Kulttuuripuuman tyylinäyte. Vas. kirjuri Pekka Lahti.

Kaikki mukana myös palkintojenjaossa.

Kommentoi